تاریخ : شنبه 30 بهمن 1395

ششمین کنفرانس ملی مدیریت، اقتصاد و حسابداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، ششمین کنفرانس ملی مدیریت، اقتصاد و حسابداری با حضور اساتید و دانشجویان رشته های مدیریت، اقتصاد و حسابداری در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد...

در این کنفرانس جناب آقای دکتر حدادی معاونت محترم آموزشی و پژوهشی به نیابت از ریاست محترم منطقه یک کشور ضمن خوش آمدگویی برگزاری چنین کنفرانس ها را یک فرصت دانستند و ظرفیت ها و پتانسیل های مجموعه های مختلف را برای هم فکری و هم اندیشی در کنار هم مفید و مؤثر شمردند.
در ادامه این کنفرانس دکتر حاجی حسینلو عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه اصفهان در مورد مدیریت در کنار اقتصاد مطالبی را ارائه نمودند.
در پایان دانشجویان رشته های فوق مقالات خود را که به دبیرخانه کنفرانس فرستاده بودند ارائه دادند.

• در شنبه 30 بهمن 1395
  • در شنبه 30 بهمن 1395