تاریخ : شنبه 16 فروردين 1393

اولین جشنواره اختراعات وابتکارات کلانشهر تبریز

شهرداری تبریزوفدراسیون مخترعین ایران برگزار میکند:

قابل توجه اساتیدودانشجویان عزیز:

شهرداری تبریز و فدراسون مخترعین ایران؛

اولین جشنواره ملی اختراعات و ابتکارات در تبریز برگزار می شود

جشنواره ملی اختراعات و ابتکارات تبریز در پنج کارگروه عمران، ساختمان و محیط زیست، معماری، هنر و شهرسازی، مکانیک، ماشین آلات و متالورژی، برق و کامپیوتر، شیمی و مواد برگزار می شود.

ایجاد نشاط علمی در کشور و تقدیر از مخترعین برتر، انتخاب اختراعات و ابتکارات مرتبط با حوزه شهرداری و تجاری سازی طرح ها در شهرداری تبریز، تسهیل در تجاری سازی اختراعات با توجه به پتانسیل های موجود در سطح استان، ترویج فرهنگ اختراع و ابتکار و تجلی روحیه خودباوری در منطقه و کشور از اهداف مهم این جشنواره عنوان شده است.

25 فروردین، مهلت ثبت اختراعات و ابتکارات در این جشنواره بوده و تاریخ  داوری اولیه و اعلام نتایج به منظور حضوردرنمایشگاه،پنجم اردیبهشت سال جاری اعلام شده است.

گفتنی است از  نفرات برتر هر کارگروه، در 22 اردیبهشت با اهدای لوح تقدیر جشنواره و هدایای نقدی تقدیر می شود.

لازم به ذکر است هیچ محدودیتی در ثبت ایده و اختراع وجود نداشته و ملاک حضور در نمایشگاه، داوری اولیه طرحهاخواهدبود.

علاقمندان به منظور ثبت نام و ارسال آثار می توانند به وب سایت جشنواره به آدرس
ebt.tabriz.ir مراجعه نمایید.

ضمنا اساتبد گرامی ودانشجویان عزیز گروه پژوهشی دانشکده رادر جریان ثبت نام خود در این جشنواره قرار دهند.

• در شنبه 16 فروردين 1393