تاریخ : شنبه 27 مرداد 1397

پیام رییس دانشگاه فنی وحرفه ای کشوربه مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی

دکتر ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به مناسبت ۲۶ مرداد سال روز به یاد ماندنی ورود غرور آفرین آزادگان به میهن اسلامی پیام تبریکی صادر کرد.

دکتر ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشوربه مناسبت ۲۶ مرداد سال روز به یاد ماندنی ورود غرور آفرین آزادگان به میهن اسلامی پیام تبریکی صادر کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی متن پیام بدین شرح است:

آزادگان، هیچ‌گاه متعلق به یک مقطع از تاریخ نیستند، بلکه همواره مانند روحی در همه ارکان این کشور و ملت جاری شده‌اند،چرا که پیام و سیره آن ها، فریاد سربلندی و شکوهمندی ملت ایران اسلامی است که برای همیشه ماندگار است و در هر زمان و میدانی می‌توان از آن بهره جست.

ایستادگی و مقاومت آزادگان سرافراز در طول سال های سخت اسارت نه تنها روحیه دشمن را خرد کرد بلکه ملت ایران را رو سفید و سربلند و همگان را به تعظیم و احترام در مقابل سرو قامتان همیشه استوار کشور وادار نمود و قدرت های جهانی متوجه شدند در صورت مواجهه با ملت ایران با حریفی سخت و مقاوم مواجه هستند. این وجه از بازدارندگی در پناه مقاومت و مجاهدت آزادگان به ایران عزیز هدیه شد و ملت نعمت پرقدر آنان را پاس می دارد.

روز بیست وشش مرداد، سالروز بازگشت کبوتران سبکبالی بود که پس از سال ها زندان در اسارتگاه، قدم به خاک پاک میهن اسلامی خود می گذاشتند. قاصدک آزادی در چنین روزی پیام آورِ رهایی شده و این کبوتران از بند رسته به آغوش گرم ملت خود بازگشتند.

اینجانب سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به خاک میهن اسلامی را به این عزیزان و خانواده های محترم شان به خصوص آزادگان سرافراز دانشگاه فنی و حرفه ای کشور تبریک و تهنیت عر

• در شنبه 27 مرداد 1397
  • در شنبه 27 مرداد 1397