تاریخ : شنبه 3 شهريور 1397

هفته دولت در سخنان مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

هفته دولت، فرصت مغتنمی است تا مردم با نتایج تلاش‏های بخشی از مجموعه نظام اسلامی بیشتر آشنا شوند و دروغ بودن محور اصلی تبلیغات دشمنان اسلام مبنی بر ناکارآیی و ناتوانی نظام اسلامی، آشکارتر گردد.
 هفته دولت، فرصت مغتنمی است تا مردم با نتایج تلاش‏های بخشی از مجموعه نظام اسلامی بیشتر آشنا شوند و ممکن است ما  برنامه ‏هایی را پیش رو داشته باشیم و اجرا کنیم باید در میان آنها، آنچه خدمت ‏رسانی عمیق ‏تر و زودبازده ‏تر محسوب می‏شود، اولویت پیدا کند به ویژه این کارها باید بیشتر در خدمت قشرهای مستضعف و محروم و محتاج جامعه صورت گیرد.
مسئولان کشور امروز از حمایت ملت فداکار برخوردار هستند و این چیزی است که در هیچ نقطه ‏ای از دنیا وجود ندارد. توصیه من به مردم و تمامی دستگاه‏های دولتی آن است که نیروی مردم را قدر بدانند چرا که هیچ دولتی بدون کمک و همیاری مردم نمی‏تواند موفق شود
زمامدار مسلمان وظایفش را در مقابل مردم انجام می‏دهد و امت مسلمان وظایف‏شان را در قبال زمامدار انجام می‏دهند. آن وقت است که دولت و ملت یکپارچه به سوی هدفی که اسلام و قرآن ترسیم کرده است، به پیش می ‏تازند هفته دولت یکی از تصادف‏های پرمعناست. هفته دولت این کشور یادبود شهادت دو شخصیت دولتی برجسته است هفته دولت را یادبود شهادت قراردادیم این چیز خیلی پرمعنا و مهمی است این معنایش آن است که راه ما را، همین ارمانهااست.
از اهداف اصلی حکومت اسلامی، برپایی قسط و عدالت اجتماعی است. اجرای درست عدالت در جامعه و بهره‏ مندی تمامی مردم از امکانات موجود اصلی‏ترین عامل اجتماعی حرکت جامعه انسانی به سوی تعالی است بنابراین، وظیفه دولت اسلامی است که در تأمین عدالت اجتماعی تلاش کند
  • در شنبه 3 شهريور 1397
  • در شنبه 3 شهريور 1397