تاریخ : چهارشنبه 2 آبان 1397

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای استان با تبیین برنامه های فرهنگی و هنری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، جلسه شورای فرهنگی با هدف هم افزایی برنامه های فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای استان در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد. در این جلسه جناب آقای دکتر نقی زاده معاون فرهنگی و دانشجویی از زحمات همکاران در جهت برگزاری بیست و ششمین جشنواره فرهنگی و هنری دانشجویان سراسر کشور ...
در این جلسه جناب آقای دکتر نقی زاده سرپرست معاونت  فرهنگی و دانشجویی از زحمات همکاران در جهت برگزاری بیست و ششمین جشنواره فرهنگی و هنری دانشجویان سراسر کشور در مرداد ماه سال جاری تقدیر و تشکر کردند و به آماده سازی کلاسهای آموزشی سالانه فرهنگی و هنری اشاره نمودند. ایشان برگزاری کارگاه‌های آموزشی، فرهنگی، اجتماعی را موثر و مهم برشمردند و حضور و ارائه مطلب علمی توسط اساتید محترم را در فضای برگزاری نماز لازم دانستند.
در ادامه معاون محترم اداری و مالی دانشگاه جناب آقای عدالتخواه سیاست کلی دانشگاه فنی و حرفه ای را برنامه محوربودن و جامع و تجمیع خواندند و ایشان اذعان داشتند از موازی کاری در حوزه های مختلف پرهیز و به کیفیت برنامه‌ها پرداخته شود.
در این جلسه جناب آقای مهندس یوسفی‌نیا معاون محترم آموزشی و پژوهشی به بخشنامه همایش جهانی اربعین حسینی اشاره نمودند و همکاری و تعامل حوزه آموزشی در جهت پیشبرد اهداف برنامه های فرهنگی دانشگاه را مهم و مثمر ثمر ارزیابی نمودند.
لازم به ذکر می‌باشد جناب آقای هلالی معاون محترم مرکز شماره 2 تبریز، سرکار خانم میلانی معاون محترم مرکز الزهرا (س)، بسیج دانشجویی و رئیس محترم ادارات دانشجویی و فرهنگی و روابط عمومی در جلسه فوق حضور و به ابعاد مختلف برگزاری برنامه های فرهنگی مراکز استان اشاره نمودند.

• در چهارشنبه 2 آبان 1397
  • در دوشنبه 14 آبان 1397