تاریخ : يکشنبه 6 آبان 1397

نشست صمیمی مشترک دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با شرکت تراکتور سازی ایران- تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، این نشست صمیمی با هدف ارتباط صنعت با دانشگاه در جهت استفاده از توانمندی‌ها، پتانسیل و ظرفیت‌های فی ما بین در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه جناب آقای مهندس یوسفی‌نیا معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان شرقی ضمن عرض خیرمقدم‌ و معرفی اساتید، مطالبی در جهت معرفی و آشنایی دانشگاه در حوزه تخصصی ارائه نمودند همچنین در ادامه جناب آقای مهندس نظرزاده معاون محترم تولید مدیرعامل تراکتورسازی ضمن معرفی همکاران مواردی در خصوص تعامل مشترک با دانشگاه مطرح و از وضعیت کنونی تراکتورسازی خاطر نشان شدند.
جلسه با مطالب تخصصی همکاران دانشگاه و تراکتورسازی ادامه یافت و در این بین همچنین پذیرفتن تراکتورسازی به کارآموزی دانشجویان، دانش فنی، بازدیدهای علمی، ایجاد دفتر دانشگاه در تراکتورسازی، فرصت مطالعاتی علمی برای اساتید دانشگاه و مستقر شدن در تراکتورسازی، تولید قطعات و مهندسی معکوس، آموزش و ... عنوان شد.
در ادامه جلسه ای فی مابین مدیرعامل شرکت تراکتورسازی ایران-تبریز و دکتر صالحی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و اتاق آلمان پیشنهاد گردید. لازم بذکر می‌باشد مقرر گردید جهت تعامل، همکاری بیشتر حضور اساتید و دانشگاه فنی و حرفه ای در شرکت تراکتورسازی ایران-تبریز بازدیدی انجام گیرد.

• در يکشنبه 6 آبان 1397
  • در دوشنبه 14 آبان 1397