تاریخ : سه شنبه 15 آبان 1397

اساتید، همکاران و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از ششمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی RINOTEXبازدید کردند.

اساتید، همکاران و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از ششمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی   RINOTEXبازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی، با توجه به اینکه آذربایجان شرقی پیشتاز علم و فناوری کشور و موتور رشد اقتصاد دانش بنیان منطقه است ششمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی RINOTEX با حضور صاحبان ایده، نواوران، فناوران و نیز شرکت ها و موسسات تولیدکننده کالاها و خدمات دانش بنیان از سراسر کشور درنمایشگاه بین المللی تبریز 10 لغایت 14 آبان ماه برگزار شد.
اساتید، همکاران و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در قالب یک تور علمی از 4 بخش ایده های فناورانه، توسعه، تجاری سازی فناوری، فروش محصولات دانش بنیان و نیازمندی های فناورانه بازدید نمودند.
  • در سه شنبه 15 آبان 1397
  • در شنبه 19 آبان 1397