تاریخ : چهارشنبه 23 آبان 1397

دومین نشست هم اندیشی صنعت و دانشگاه در محل شرکت تراکتورسازی تبریز-ایران کلید خورد.

به گزارش روابط عمومی، در این نشست که به میزبانی شرکت تراکتورسازی تبریز-ایران صورت پذیرفت بعد از پخش کلیپ معرفی و فرآیند طراحی و تولید تراکتورسازی تبریز-ایران، جناب آقای مهندس نظرزاده معاون محترم تولید مدیر عامل شرکت تراکتورسازی برند ایران پیرو جلسه قبلی مطالبی در خصوص تعامل و همکاری فی مابین شرکت تراکتورسازی و دانشگاه فنی و حرفه ای در حوزه آموزش و پذیرفتن یکسری پروژه هایی در قالب پروژه های دانشجویی که مهمترین بحث، مسئله طرح( استاد شاگردی)مطرح شد که دانشگاه بتواند با استفاده از ظرفیت و پتانسیل خود در خصوص آموزش بحث های مهارتی، به صنعت (تراکتورسازی) کمک سازنده‌ای نماید.
در ادامه جلسه جناب آقای مهندس یوسفی نیا معاون محترم آموزش و پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از اجرای طرح آموزش استاد شاگردی استقبال نمودند و به ارتباط های اخیر دانشگاه فنی و حرفه ای با صنایع و دانشگاههای دنیا از کشورهای هند، اتریش و آلمان اشاره نمودند که این ارتباطات در نوع خود کمک خوبی به صنایع کشور خواهد بود.
در ادامه جلسه اساتید دانشگاه و همکاران محترم شرکت تراکتورسازی به تبادل نظر در بوجود آمدن سایر ارتباطات و ادامه همکاری‌ها پرداختند.
لازم بذکر می باشد بعد از جلسه فوق اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از فرآیند تولید تراکتور از کارخانه عظیم تراکتورسازی تبریز-ایران بازدید نمودند.
  • در چهارشنبه 23 آبان 1397
  • در دوشنبه 28 آبان 1397