تاریخ : پنجشنبه 1 آذر 1397

نشست مسئولین محترم حراست دانشگاه فنی و حرفه ای استان با حضور مدیرکل محترم حراست سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای استان با حضور مدیر کل محترم حراست سازمان مرکزی و دانشگاه فنی و حرفه ای کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، این جلسه که در حاشیه سفر یک روزه جناب آقای دکتر حمید یزدانیان به تبریز برگزار شد در این مراسم جناب آقای مهندس محمد شهری رئیس محترم اداره حراست دانشگاه فنی و حرفه ای استان ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور جناب آقای یزدانیان در تبریز به معرفی همکاران محترم حراست در مراکز مختلف استان پرداختند و گزارش مبسوط از عملکرد حراست دانشگاه فنی و حرفه ای استان اشاره نمودند. در ادامه همکاران محترم حراست مراکز مسائل و مشکلات مراکز خود را با جناب آقای یزدانیان در میان گذاشتند.
  • در پنجشنبه 1 آذر 1397