تاریخ : شنبه 3 آذر 1397

اولین نشست سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با روسای مراکز استان

به گزارش روابط عمومی، روسای مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای استان، با سرپرست جدید دانشگاه دیدار نمودند.
در این نشست صمیمی جناب آقای مهندس احد بهشتی اصل با اشاره به مدیریت با خرد جمعی اشاره نمودند و برای پیشبرد و پیشرفت و اهداف و سیاستها و ماموریت‌های دانشگاه به مشورت، همکاری، همدلی و همراهی بیشتر تاکید نمودند و از تمامی روسای محترم در جهت موفقیت های بیشتر حضور در جمع اساتید، همکاران و دانشجویان اشاره نمودند.
در ادامه جلسه تمام روسای محترم مراکز حضور ایشان را در راس این مجموعه تبریک و مسائل، مشکلات و مطالب خود را بیان نمودند.
  • در شنبه 3 آذر 1397