تاریخ : شنبه 10 آذر 1397

حضور دانشجویان شیعه و سنی دانشکده فنی و حرفه ای میانه در نماز جمعه بمناسبت هفته وحدت

بمناسبت گرامیداشت هفته وحدت، دانشجویان سنی و شیعه دانشکده فنی و حرفه ای میانه دوشادوش یکدیگر به منظور نشان دادن اتحاد و برادری شان، در نماز جمعه شرکت کردند.حجت الاسلام زواری نسب؛ امام جمعه موقت میانه با اشاره به حضور دانشجویان اهل سنت در نماز جمعه میانه اظهار داشت: شیعه و سنی اشتراکات فراوانی با هم دارند و با هم برادر هستند.وی افزود: طبق آیه ی شریفه ی قرآن «واعتصموا بحبل اللَّه جمیعاً ولاتفرّقوا». اعتصام به حبل‌اللَّه برای هر مسلمان یک وظیفه است و شیعه و سنى باید خود را متعهد کنند که در راه نزدیک کردن فِرق اسلامى به یکدیگر بکوشند و از محبت و تعامل برادرانه با یکدیگر، حراست و پشتیبانى کنند.
همچنین در بین الصلاتین به قید قرعه به چند تن از دانشجویان حاضر در نماز جمعه جوایزی اهدا شد.
  • در شنبه 10 آذر 1397