تاریخ : يکشنبه 11 آذر 1397

برنامه های مختلف هفته بزرگداشت دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه ای استان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، دکتر یحیی نقی زاده سرپرست محترم معاونت دانشجویی و فرهنگی برنامه های مختلف هفته دانشجو را در دانشگاه فنی و حرفه ای استان را تشریح نمود.

به گزارش روابط عمومی، دکتر یحیی نقی زاده سرپرست محترم معاونت دانشجویی و فرهنگی  برنامه های مختلف هفته دانشجو را در دانشگاه فنی و حرفه ای استان را تشریح نمود.
دکتر نقی زاده گفت: برگزاری مسابقات ورزشی،بازدید از خوابگاههای دانشجویی، آئین تجلیل از برگزیدگان نمونه علمی، فرهنگی، ورزشی و... از جمله برنامه‌های هفته بزرگداشت دانشجو در نظر گرفته شده است که صبح روز یکشنبه 18 آذر ماه توسط کمیته بزرگداشت مراسم روز دانشجو در سالن همایش بینش این دانشگاه برگزار می شود.

• در يکشنبه 11 آذر 1397
  • در يکشنبه 11 آذر 1397