تاریخ : چهارشنبه 17 ارديبهشت 1393

تجلیل از دانشجویان برتر به مناسبت پاسداشت هفته آموزش

تجلیل از دانشجویان برتر به مناسبت پاسداشت

هفته آموزش

سید صمد صمدانی اقدم در آیین تجلیل از دانشجویان برتر علمی ،فرهنگی و ورزشی دانشکده که به مناسبت پاسداشت هفته آموزش ترتیب داده شده بود،درجمع اساتید،همکاران ودانشجویان این دانشکده به شعار امسال که از سوی رهبری به نام اقتصاد وفرهنگ باعزم ملی ومدیریت جهادی مزین شده تاکید نمودند دانشگاهها در ارتقاءسطح اقتصادی وفرهنگی کشور باید نقش موثری داشته باشند.

وی همچنین مقام ومنزلت استاد شهید مرتضی مطهری را الگوی واقعی برای اساتید ومعلمان ترسیم نمودندواز رسالت ومسولیت خطیر آنان درعرصه های مختلف بیان نمودند.

صمدانی در ادامه رسالت اصلی دانشگاه فنی وحرفه ای را درعرصه اشتغال و پژوهش بسیارپر اهمیت برشمردندوتمامی اساتید همکاران ودانشجویان رادرجهت پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه درامر اشتغال زایی وپژوهش تاکید نمودند.

گفتنی است در ادامه این مراسم برنامه های متنوع از جمله موسیقی آذری وکردی توسط دانشجویان هنرمند این دانشکده اجرا شد.

درابن آیین از 52 نفر دانشجوی برتر علمی ،فرهنگی و ورزشی سالتحصیلی 93-92این دانشکده تجلیل شد.

• در چهارشنبه 17 ارديبهشت 1393