تاریخ : شنبه 17 آذر 1397

پیام ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان به مناسبت روز دانشجو

دانشجوی دانشگاه فنی و حرفه ای سفیر دانشگاهیان به عنوان یک فرد تخصصی مهارتی در صنعت کشور است.

به گزارش روابط عمومی، سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای در پیامی گرامیداشت 16 آذرماه، روز دانشجو بیان داشت امروز آمریکای جهانخوار با جنگ اقتصادی، فرهنگی، رسانه ای تلاش می کند تا در نظر خود شیرینی جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران را تلخ نماید، امروز جوانان با مجاهدت های خود و تلاشهای شبانه روزی توانسته اند در تمامی عرصه های علمی، فنی و مهارتی ،ورزشی، فرهنگی و...همیشه مورد توجه قرار گیرند و این به وجود آمده از جریان دانشجویی است و دانشجوی دانشگاه فنی و حرفه ای سفیر دانشگاهیان به عنوان یک فرد متخصص و مهارتی در صنعت کشور است.16 آذر، روز دانشجو برگ زرینی در تقویم دانشگاه از جایگاه بالایی برخوردار است، روزی است که دانشجویان در تاریخ سیاسی ایران اسلامی نقش مهمی را ایفا نمودند. در ابتدا یاد وخاطره تمامی شهدای 16 آذر 1332 را گرامی داشته و همچنین یاد و خاطره شهدای دانشجوی دانشگاه فنی و حرفه ای استان درهشت سال دفاع مقدس و 2 شهید گمنام آرمیده در صحن دانشگاه فنی و حرفه ای استان را که فضای صحن دانشگاه را معنوی نموده اند.
دانشجویان همیشه ازطلایه دارن آزادی خواهان، عدالت طلبی و ظلم ستیزی هستند بی تردید دانشجویان موتور محرکه دانشگاه هستند ودانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای جزو تخصصی ترین و مهارتی‌ترین دانشجویان هستند که می توانند به اقتصاد، تولید، صنعت، رفع بیکاری وکارآفرینی در کشور کمک نمایند. مجددا در این روز مبارک بر تمامی دانشجویان 16 آذر را تبریک و یاد و خاطره شهیدان دانشجورا گرامی داشته و از درگاه حق عزت و سربلندی را برای همه دانشجویان عزیز مسئلت دارم.

• در شنبه 17 آذر 1397
  • در شنبه 17 آذر 1397