تاریخ : يکشنبه 18 آذر 1397

مراسم روز دانشجو در دانشکده الزهرا (س) تبریز گرامی داشته شد.

به گزارش روابط عمومی، روز شنبه 17 آذرماه 1397 با حضور سرپرست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای استان و نماینده محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) و پیشکسوت دانشگاه فنی و حرفه ای استان جناب آقای مهندس صالح پور و معاون محترم اداری مالی برگزار شد.

مراسم روز دانشجو در دانشکده الزهرا (س) تبریز گرامی داشته شد.
در این مراسم جناب آقای احد بهشتی اصل ضمن تبریک روز دانشجو و با اشاره به اتفاقات 1332 و یاد و خاطره شهدای دانشجو را گرامی داشته و روز موفقیت دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای را نوآوری، خلاقیت و ابتکار عمل دانستند و ایشان با اشاره به وضعیت اشتغال، تولید و حمایت از کالای ایرانی را با بکاربردن مهارت و فناوری طرح نمودند و عنوان کردند که دانشگاه فنی و حرفه ای از ایده ها و طرح های فناورانه حمایت می نماید.
در ادامه سرکار خانم مهندس میلانی سرپرست محترم دانشکده الزهرا(س) ضمن خیر مقدم و تبریک روز دانشجو، برای تمامی دانشجویان آرزوی سلامتی و موفقیت نمودند و عنوان نمودند این مراسم بهانه ای است تا از دانشجویان موفق علمی، فرهنگی، اخلاقی و... تجلیل به عمل آوریم. در ادامه برنامه جناب آقای مهندس صالح پور که سخنران کلیدی این مراسم ارزشمند بود با اشاره به کار گروهی، خردجمعی و هدف وار نمودن برنامه ها در زندگی و اشتغال وتحصیل را رمز موفقیت در تمامی عرصه های زندگی عنوان نمودند ایشان در لابه لای صحبتهایشان با اشاره به تصاویر اندیشمندان، دانشمندان از دانشجویان برای موفقیت هایشان مطالب، کتب و سخنان این افراد متخصص را توصیه نمودند. در ادامه برنامه جناب آقای رئوفی خواننده موسیقی، تئاتر دانشجویی به روی صحنه رفتند و با تشویق دانشجویان و حضار در سالن روبرو شدند.
در خاتمه از دانشجویان برتر علمی، فرهنگی، اخلاقی و ورزشی و... تجلیل به عمل آمد و بعد از برنامه از دستاوردهای دانشجویان بازدید نمودند.
  • در يکشنبه 18 آذر 1397
  • در يکشنبه 18 آذر 1397