تاریخ : دوشنبه 19 آذر 1397

مراسم روز دانشجو در میانه با حضور گسترده دانشجویان برگزار شد

همزمان با 16 آذر، مراسم روز دانشجو در شهرستان میانه با ابتکار عمل رؤسای دانشگاه ها بصورت مشترک و با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی میانه،دانشگاه پیام نور میانه،دانشکده فنی و حرفه ای پسران میانه و دانشکده فنی و مهندسی میانه در سالن آمفی تئاتر هلال احمر برگزار شد.
مسئولان ارشد شهرستان از جمله حجت الاسلام محمدی؛امام جمعه میانه،دکتر مشایخی؛معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه،دکتر شیویاری؛ نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی،سرهنگ محمدی؛ فرمانده سپاه ناحیه میانه و رؤسای اداره اطلاعات،ارشاد اسلامی،بنیاد شهید و سایر اعضای شورای اداری میهمان محفل دانشجویان بودند.
سخنران ویژه مراسم دکتر روح الله متفکر آزاد؛ عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز بود و پس از اجرای برنامه های متنوع فرهنگی، با اهدای لوح سپاس و جوایز از دانشجویان برتر دانشگاه ها تجلیل به عمل آمد.
  • در دوشنبه 19 آذر 1397