تاریخ : دوشنبه 19 آذر 1397

گزارش برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجو در آموزشکده فنی شهید چمران اهر

به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی شهید چمران اهر ویژه برنامه گرامیداشت روز دانشجو در سالن اجتماعات این آموزشکده با حضور فرماندار شهرستان اهر مهندس محمودی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی شهید چمران اهر ویژه برنامه گرامیداشت روز دانشجو در سالن اجتماعات این آموزشکده با حضور فرماندار شهرستان اهر مهندس محمودی  برگزار گردید.
در این برنامه ابتدا رئیس آموزشکده فنی شهید چمران اهر مهندس محمدی ضمن عرض تبریک روز دانشجو به جمع حاضر به بیان جایگاه                 دانشگاه فنی  پرداختند در ادامه فرماندار اهر ضمن تبریک رو دانشجو به بیان نقش دانشجو در معادلات سیاسی جامعه پرداخته و سپس در خصوص اهمیت دانشگاه فنی به عنوان بازوی آموزش مهارت در جامعه پرداختند.
در ادامه پس از اقامه نماز جماعت ، فرماندار اهر از سلف  سرویس و خوابگاه  دانشجویان آموزشکده بازدید به عمل آورده و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات دانشجویان قرار گرفتند.
ضمنا به مناسبت روز دانشجو برنامه های ذیل نیز در آموزشکده فنی شهید چمران اهر برگزار گردید:
  1. پخش شیرینی وپخش سرودهای ویژه روز دانشجو
  2. ناهار رایگان برای تمامی دانشجویان