تاریخ : دوشنبه 19 آذر 1397

بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه ای دختران مراغه

معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مراغه گفت : با تلاش های دولت تدبیر و امید ، زمینه برای مشارکت دانشجویان درمدیریت کشور فراهم شده است.
بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه ای دختران مراغه
حمید شکری روز دو شنبه در مراسم روز دانشجو در دانشگاه  فنی و حرفه ای مراغه افزود : دانشگاهیان با امکانات بوجود آمده برای فعالیت ، بای تلاش خود را برای پیمودن راههای موفقیت دو چندان نمایند .
وی با بیان اینکه دانشجویان بیشتر از هرچیز برای تحصیل علم تلاش کنند افزود : فعالیت های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی باید در کنار فعالیت های علمی باشد .
وی بر ایجاد کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاهها براساس رهنمود های رهبر معظم انقلاب تاکید کرد .
مسئول دانشگاههای فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت : دانشجویان انقلابی در طول تاریخ همیشه پیشرو و مبارزه اصلی با استعمار و استکباربوده اند .
دکتر بهشتی افزود: آنچه که امروز در زمینه های علمی در کشور دیده می شود همه از تلاش های دانشگاهیان و دانشجویان در سنگر علم تحصیل بوده است .
وی اضافه کرد: دانشجویان می توانند با دست گرفتن مدیریت و اقتصاد کشورروند توسعه کشور را سرعت ببخشند .
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای دختران مراغه نیز در این مراسم خواستار مشارکت خیران برای ایجاد خوابگاه دانشجویی برای این دانشگاه شد .
خانم دکترفتحی رضایی افزود : هم اکنون در این دانشگاه نزدیک به 600 نفر دانشجوی دختر در چهار رشته کاردانی مشغول تحصیل هستند و کمبود خوابگاه از نیازهای اسایس این دانشگاه است .
در این مراسم از دانشجویان و اساتید نمونه  اموزشکده مراغه تجلیل شد.
  • در دوشنبه 19 آذر 1397