تاریخ : شنبه 24 آذر 1397

نشست بین اعضای ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه با مسئولین محترم بنیاد شهید و ایثارگر استان و تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی در این جلسه جناب آقای بهشتی یاد و خاطره شهدا و ایثارگران را گرامی داشته و جمیع مسئولین مجموعه دانشگاه فنی و حرفه ای را مدیون شهدا و جانبازان و ایثارگران به این قشر از جامعه دانستند و ایشان ضمن خیر مقدم از مجموعه بنیاد شهید و ایثارگران استان که در راستای آموزش عالی قدم برمی دارند قدردانی نمودند. در ادامه جلسه جناب آقای قره باغی ریاست محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان تبریز ضمن تشکر و قدردانی از مجموعه دانشگاه فنی و حرفه ای و همکاریهای قبلی این دانشگاه، ایشان یکی از رسالت های اصلی بنیاد شهید و ایثارگران آموزش عالی فرزندان شاهد و ایثارگر دانستند و فرمودند: مفتخریم که پذیرای بیش از 108 نفر از دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای در سطح استان جزو فرزندان شاهد و ایثارگر هستند.
در ادامه جلسه جناب آقای دکتر نقی زاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه به یکسری مسائلی که اکثریت دانشجویان شاهد و ایثارگر پیگیر هستند فرمودند باید به این قشر از دانشجویان در حوزه های مختلف مشاور ویژه، امکانات رفاهی و تفریحی و زیارتی، حضور در برنامه های ویژه، مسائل آموزشی بالاخص کلاسهای کمک آموزشی وکارگاههای سبک زندگی اسلامی،... مطرح نمودند.
در ادامه جناب آقای تقی زاده رئیس اداره فرهنگی دانشگاه فعال نمودن کانون دانشجویی فرزندان شاهد و ایثارگر در جهت تمامی بحث های فرهنگی، هنری و... ایجاد امکان اردوهای زیارتی، تفریحی، ایجاد کلاسهای حل تمرین و... در جهت آموزش مسائل مالی و شهریه دانشجویان شاهد و ایثارگر را پیشنهاد نمودند. در ادامه این جلسه جناب آقای بهشتی موفقیت این دانشگاه را کارگروهی و تصمیم خرد جمعی و تیمی در تمامی حوزه های دانشگاه فرمودند و ایشان به کار بستن این کار تیمی فعالیتهای دانشجویان شاهد و ایثارگذ استثنا نخواهند بود. در ادامه جلسه جناب آقای علیزاده معاون محترم فرهنگی از اقدامات دانشگاه در خصوص دانشجویان شاهد و ایثارگر قدردانی نمودند. ایشان به سهمیه دانشجویان شاهد وایثارگردر کنکور که سازمان سنجش اعلام می نماید پرداختند. در این جلسه جناب آقای بشارتی رئیس اداره خدمات آموزشی به پالایش لیست دانشجویان شاهد و ایثارگر با دانشجویان عادی پرداختند که در این قضیه دانشگاه با این مشکلات مواجه است پرداختند. لازم به یادآوری است در این جلسه معاون فرهنگی و مدیر آموزش عالی استان و شهرستان تبریز حضور داشتند. در خاتمه مسئولین محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و شهرستان تبریز در یادمان شهدای صحن دانشگاه فنی و حرفه ای استان حضور و نثار شادی شهدا فاتحه قرائت نمودند.
  • در شنبه 24 آذر 1397
  • در شنبه 24 آذر 1397