تاریخ : يکشنبه 25 آذر 1397

پیام رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به مناسبت روز پژوهش

پژوهش و نوآوری در کنار رشد جایگاه علمی ایران در جامعه جهانی، درصورت کاربردی شدن و بهره برداری از آن در بخش های مختلف، زمینه ساز خودکفایی و استقلال اقتصادی کشور خواهد شد.
هفته پژوهش و فناوری فرصتی مغتنم جهت ایده پردازی و برنامه ریزی پژوهشی و مهارت محور در راستای توسعه کشور است و زمینة پیشرفت آموزش و پژوهش به سوی دستیابی به افق ایران 1404 برمبنای سند چشم انداز را فراهم می نماید.
توجه دانشگاهیان فنی و حرفه ای را به این مهم جلب می نمایم که توسعه همه جانبه میهن اسلامی در سایه توسعه علمی و فناوری تحقق می یابد و این ماموریت جز از طریق گسترش فرهنگ پژوهش گری در جامعه میسر نخواهد شد و امروزه در کشورهای توسعه یافته، پژوهش یک سرمایه گذاری استراتژیک محسوب می گردد و در دانشگاه ها بالاترین اولویت به حمایت کادر آموزشی، کارکنان و دانشجویان در امر پژوهش و فن آوری اختصاص داده می شود.
اینجانب ضمن گرامی داشت «روز و هفته پژوهش» وتبریک به همه تلاشگران این عرصه، به ویژه پژوهشگران فعال دانشکده ها و آموشکده های فنی و حرفه ای سراسر کشور و دانشجویان علاقه مند به فعالیت های پژوهشی و کارآفرینی  این دانشگاه، رجاء واثق دارم که با تلاش و همت همه تلاش گران این عرصه، شاهد موفقیت های چشم گیری در توسعه علمی و مهارتی دانشگاه و رساندن کشورمان به اوج افتخار و فتح قله های رفیع علمی در جهان باشیم.

• در يکشنبه 25 آذر 1397
  • در يکشنبه 25 آذر 1397