تاریخ : يکشنبه 21 ارديبهشت 1393

حضور پر رنگ دانشکده فنی وحرفه ای تبریزدراولین جشنواره ملی اختراعات و ابتکارات شهرداری کلانشهر تبریز

جشنواره ملی اختراعات و ابتکارات تبریز در پنج کارگروه عمران، ساختمان و محیط زیست، معماری، هنر و شهرسازی، مکانیک، ماشین آلات و متالورژی، برق و کامپیوتر، شیمی و مواد درحال برگزاری است.

ایجاد نشاط علمی در کشور و تقدیر از مخترعین برتر، انتخاب اختراعات و ابتکارات مرتبط با حوزه شهرداری و تجاری سازی طرح ها در شهرداری تبریز، تسهیل در تجاری سازی اختراعات با توجه به پتانسیل های موجود در سطح استان، ترویج فرهنگ اختراع و ابتکار و تجلی روحیه خودباوری در منطقه و کشور از اهداف مهم این جشنواره عنوان شده است.
گفتنی است مسئول هیئت کمیته داوران این جشنواره جناب آقای دکتر محمدباقرمهدی زاده هیئت علمی دانشکده فنی وحرفه ای تبریز ومسئول داوری کارگروه مکانیک جناب آقای الیاس حدادی هیئت علمی این دانشکده ومسئول داوری کارگروه برق جناب آقای کریم حسن پور فیض از اساتیداین دانشکده می باشد.
لازم به ذکر است ازنفرات برتر هر کارگروه، در 22 اردیبهشت با اهدای لوح تقدیر جشنواره و هدایای نقدی تقدیر می شود.

• در يکشنبه 21 ارديبهشت 1393