تاریخ : سه شنبه 27 آذر 1397

مراسم اختتامیه سلسله جلسات تحول معنوی و فرآیند تحقق اهداف انقلاب اسلامی آذرماه ۹۷ در سالن همایش دانش با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین اکبری مسئول بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی در تبریز و حضور گرم دانشجویان و اساتید برگزار گردید.
حجت الاسلام اکبری:
وظیفه ی اصلی دولت اسلامی رشد و تعالی بخشیدن به انسان است، همانطور که وظیفه دارد معیشت مردم را بهبود ببخشد این وظیفه را درقبال مسائل معنوی مردم هم دارد، چه بسا مهم تر از مسائل دیگر است. بسیج نمونه کوچکی از دولت اسلامی است که سعی دارد در کنار مسائل علمی به معنویت دانشجویان هم بپردازد. در حالت کلی علمی که در دانشگاه ها ارائه می شود زمانی برکت پیدا می کند که به با نشاط و معنویت همراه باشد.
در ادامه آقای مهندس مدرسی از اساتید دانشگاه فرمودند:
یکی از وظایف دولت جمهوری اسلامی اداره هرچه بهتر کشور است اما این اقدام نباید آنها را از مسیر اصلی که حرکت به سمت تمدن اسلامی است بازدارد. رفاه اجتماعی همراه با معنویت است که معنی پیدا می کند، درغیر اینصورت رژیم طاغوت بهتر میتوانست رفاه مردم را بهبود ببخشد.
  • در سه شنبه 27 آذر 1397