تاریخ : چهارشنبه 28 آذر 1397

پیام هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه

امروز وحدت حوزه و دانشگاه برای تحکیم پایه های انقلاب اسلامی و آرمان های والای آن ضروری است.

بیست و هفتم آذر ماه یادآور مجاهدت های روحانی خستگی ناپذیری است که در راه اعتلای میهن اسلامی و پیوند دانش و بینش از هیچ تلاشی فروگزار نکرد. بی شک درخشان ترین صفحات تاریخ انقلاب اسلامی با جوهر مجاهدت و مقاومت و خون پاک و به هم آمیخته روحانیون و دانشجویانی نگاشته شده است که در دشوارترین ایام مبارزه با نظام ستم شاهی و تکوین و تثبیت انقلاب دو شادوش همدیگر به نبردی آگاهانه و مستمر برخاستند.

هیئت رئیسه دانشگاه، سالروز شهادت آیت ا... دکتر محمد مفتح که با تفکر و اندیشه خود وحدت بین حوزه و دانشگاه را معنا بخشید و با شهادتش دانش و بینش را به هم پیوند داد، گرامی داشته و رجاء واثق داریم که اساتید و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای در عمق بخشیدن به این وحدت مبارک بیش از پیش اهتمام خود را بکار خواهند گرفت.

هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای

• در چهارشنبه 28 آذر 1397