تاریخ : دوشنبه 3 دي 1397

حضور رئیس هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در استان آذربایجان شرقی

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای حسن طورانی با حضور در تبریز، در جمع هیئت رئیسه، کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی حاضر شدند. در این نشست جناب آقای احد بهشتی اصل ضمن خیر مقدم به جناب آقای طورانی و همکاران محترم با اشاره به جایگاه مهم دانشگاه فنی و حرفه ای در جامعه و همچنین به اهمیت رشته های فنی و مهارتی و علمی در این دانشگاه اذعان داشتند سعی و تلاش بر این است که دانشگاه فنی و حرفه ای جایگاه واقعی خود را در جمع دانشگاهیان و جامعه صنعت پرداختند. در ادامه این جلسه جناب آقای طورانی به اهمیت مسائل دانشگاه و کارکنان به قانونمند و هدفمندد اجرا نمودن برنامه ها و سیاستهای دانشگاه پیدا نمودند. گفتنی است در خاتمه جلسه جناب اقای طورانی به تمامی سوالات کارکنان حاضر پاسخ دادند.

• در دوشنبه 3 دي 1397
  • در دوشنبه 3 دي 1397