تاریخ : شنبه 8 دي 1397

جلسه هم اندیشی نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای استان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، جلسه هم اندیشی کمیته ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای استان با حضور اعضای محترم تشکیل شد و در این نشست احد بهشتی اصل سرپرست استان ضمن تشکر و قدردانی از تمامی اعضای محترم،بالاخص از تلاشهای ساعی جناب آقای باقر مددی نماینده محترم استانی نظارت و ارزیابی تقدیر و تشکر نمودند. سرپرست استان نظارت, بررسی و ارزیابی و حضور در دانشکده ها و آموزشکده ها را از وظایف اصلی برشمردند و این حضور را ایجاد انگیزه و مایه دلگرمی برای مسئولین محترم مراکز شهرستانها دانستند. در ادامه این جلسه به بررسی ابعاد مختلف نظارت و ارزیابی استانی مراکز پرداخته شد و در خاتمه از زحمات شایسته و ارزنده جناب آقای باقر مددی نماینده نظارت و ارزیابی استان تجلیل بعمل آمد.
.
  • در شنبه 8 دي 1397