تاریخ : سه شنبه 11 دي 1397

غرفه دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان غرفه برتر در نوزدهمین نمایشگاه دستاورد های پژوهشی معرفی شد.

در پایان نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار، غرفه دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان غرفه برتر انتخاب شد.
 به گزارش روابط عمومی، نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار کشور  همزمان با هفتة پژوهش، از سوم دی ماه سال جاری در محل نمایشگاه بین­ المللی تهران آغاز به­ کار کرد. در این دوره 3199 محصول فناوری و پژوهشی با مشارکت 199 مرکز، شامل 51 دانشگاه، 15 پژوهشگاه،40 پارک علم  و فناوری، 79 مرکز رشد و 14 مؤسسه تحقیقاتی به مدت یک­هفته در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.
دانشگاه فنی و حرفه ای با ارائه 269 طرح و حضور 65 نفر پژوهشگر در این نمایشگاه حضور یافت و غرفه برتر شناخته شد.
سطح فناوری، تعامل و توانمندی غرفه در ارائه ویژگی محصولات خود، حضور مسئولان در غرفه و استقبال بازدیدکنندگان از جمله شاخص‌های انتخاب غرفه برتر در این نمایشگاه بوده است.
نوزدهمین دوره نمایشگاه عصر پنجشنبه 6 دی­ماه 1397 با معرفی غرفه های برتر به کار خود خاتمه داد.روابط عمومی دانشگاه کسب عنوان برتر این دوره از رقابت­های نمایشگاهی را به خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای، ریاست محترم، معاونت پژوهشی ، مدیرکل امور پژوهشی و همه تلاشگران عرصه پژوهش و تولید و کارآفرینی که در این موفقیت سهیم بوده ­اند، تبریک عرض نموده و در مسیر توسعه و شکوفایی و بالندگی توفیقات روزافزونی را برای پژوهشگران آرزو می­ نماید.

• در سه شنبه 11 دي 1397
  • در سه شنبه 11 دي 1397