تاریخ : پنجشنبه 13 دي 1397

با حکم سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای: معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز منصوب شد.

احد بهشتی اصل سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی طی حکمی در تاریخ 12/10/97 دکتر یحیی نقی زاده را به سمت معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی در این حکم آمده است:
نظر به شایستگی و تجارب ارزنده جنابعالی در حوزه آموزش عالی، به موجب این ابلاغ به عنوان« معاون دانشجویی و فرهنگی» دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز منصوب می شوید، امید است با استعانت از خداوند منان، توجهات حضرت ولی عصر(عج ا...) و پیروزی از رهنمودهای مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و با همفکری و بهره مندی از توانایی و همدلی نیروهای آن حوزه و اساتید گرانقدر و همکاران عزیز و استفاده بهینه از ظرفیت ها، منابع و استعدادهای موجود در آن مرکز در جهت تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و در راستای منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید و خدمت به نظام آموزش عالی(فنی و حرفه ای) بر اساس شرح وظایف محوله  و مقررات و زیر نظر مسئولین مربوطه موفق و موید باشید.
گفتنی است دکتر یحیی نقی زاده قبل از این سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز را بر عهده داشتند.

• در پنجشنبه 13 دي 1397