تاریخ : سه شنبه 2 بهمن 1397

شروع به کار همکاران محترم حق التدریس مرکز الزهرا (س)تبریز

به گزارش روابط عمومی، این نشست صمیمی با حضور هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان ضمن خیر مقدم ،از زحمات و تلاشهای شایسته مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،جناب آقای دکتر غلامی ریاست  محترم عالیه دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، جناب آقای پروفسور صالحی عمران ،دفتر محترم هسته گزینش سازمان مرکزی و هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی بالاخص نمایندگان محترم شریف استان اذربایجان شرقی در این امر خیر تقدیر و تشکر نمودند.
ایشان پیوستن 8نفر از همکاران محترم حق التدریس را بصورت رسمی به جمع خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای مایه خیر و برکت دانستند. در این نشست سرکار خانم میلانی سرپرست محترم آموزشکده فنی و حرفه ای الزهرا (س) ضمن خیر مقدم، برای تمامی این همکاران ارجمند آرزوی موفقیت نمودند. در خاتمه این نشست سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان با اهدا احکام و یک جلد قرآن مجید مقدم همکاران را به دانشگاه فنی و حرفه ای گرامی داشتند.
  • در سه شنبه 2 بهمن 1397