تاریخ : دوشنبه 8 بهمن 1397

مهمترین رویداد فرهنگی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

انقلاب اسلامی يک مرحله ظهور درگيری باطنيِ بين جبهه حق و باطل در مقياس جهانی است که به ‌وسيله يکی از پرچم‌داران حق، که يکی از نُوّاب عام حضرت ولی عصر (علیه‌السلام) بودند، راهبری شد.

انقلاب اسلامی از آغاز درپیِ بسط خلافت الهیه بود. در قدم اول، به مبارزه با زیاده خواهی قدرت‌ها پرداخت و به مبارزه با نظام سلطنتی به‌عنوان یک ساختار عدالت گریز و دین‌ستیز مبدل شد و درنهایت، به یک ایده اثباتی به نام «حکومت اسلامی» رسید.

کسانی که نمیتوانند با آرمان‌ها و برنامه‌های انقلاب اسلامی هم‌گام شوند می‌پندارند که انقلاب اسلامی به بی‌راهه می‌رود و صف خود را از صف انقلاب جدا می‌سازند.

در کنار همه ریزش‌هایی که در مراحل تکاملی انقلاب اسلامی روی می‌دهد، رویش‌هایی بسیار گسترده‌ای نیز به وقوع پیوسته است که از آن جمله می‌توان به هویت‌یابی افتخارآمیز شیعیان در جهان و رشد تشیع در جهان اسلام و سایر کشورها، توجه و گرایش به اسلام انقلابی و حتی تمایل بسیاری از کشورهای انقلابی به اسلام، و... اشاره کرد.

در آستانه چهلمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به عنوان دانشگاه نسل سوم و فاخر بنا به انتظار مقام معظم رهبری از دانشگاهها که فرمودند:

«از دانشگاه همیشه و در همه جا این انتظار هست که محل جوشش و اوج دو جریان حیاتی در کشور باشد: اول، جریان علم و تحقیق؛ دوم، جریان آرمان گرائی ها و آرمان خواهی ها و هدف گذاری های سیاسی و اجتماعی».

نشست علمی تخصصی تبیین گفتمان انقلاب اسلامی را در ایام الله دهه فجر به یاری خدا برگزار خواهد کرد.

• در دوشنبه 8 بهمن 1397
  • در دوشنبه 8 بهمن 1397