تاریخ : پنجشنبه 11 بهمن 1397

هیات رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از همکاران شایسته و تلاشگر سلف سرویس قدردانی نمودند.

به گزارش روابط عمومی، در نشست صمیمی سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از تلاشهای بی شائبه و شایسته و تلاشگر سلف سرویس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی قدردانی نموده../
به گزارش روابط عمومی، در نشست صمیمی  سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از تلاشهای بی شائبه و شایسته و تلاشگر سلف سرویس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی قدردانی نموده، احد بهشتی اصل در این نشست صمیمی سلام و خداقوت ریاست محترم عالیه دانشگاه فنی و حرفه ای جناب آقای پروفسور صالحی عمران به همکاران محترم را ابلاغ نمودند و از زحمات شبانه روزی کارکنان سلف و سرویس تشکر نمودند. سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای تقدیر و قدردانی دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای را نیز به همکاران خدوم و تلاشگر در مدتی که در این جایگاه خدمت نمودند ابلاغ کردند.
ایشان مطرح نمودند که ما از تمامی همکاران محترم در این مجموعه راضی هستیم ولی با توجه به سیاست های کلی دانشگاه، از عزیزان در قسمتهای دیگر استفاده خواهیم کرد. لازم بذکر است سلف سرویس دانشگاه فنی و حرفه ای ان شااله به گفته سرپرست محترم دانشگاه با همکاری بخش خصوصی و با نظارت و همکاری دانشگاه اداره خواهد شد.در خاتمه هیات رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از همکاران تلاشگر با اهدا لوحی از زحمات شبانه روزی و شایسته این عزیزان قدردانی نمودند.
  • در پنجشنبه 11 بهمن 1397