تاریخ : دوشنبه 15 بهمن 1397

نشست تخصصی کارگروه تخصصی رشته ساخت و تولید دانشگاه فنی و حرفه ای کشور

به گزارش روابط عمومی، نشست تخصصی کارگروه رشته ساخت و تولید با حضور هیات رئیسه و اعضای تخصصی این کارگروه در سالن جلسات دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
در این نشست که از اداره کل آموزش و پرورش، صنایع، کارخانجات از جمله تراکتورسازی تبریز و اساتید دیگر دانشکده های فنی و حرفه ای حضور داشتند برگزار شد.
در این نشست سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی ضمن تسلیت ایام فاطمیه و یاد و خاطره شهدای والا مقام انقلاب اسلامی به حاضرین در این نشست خیر مقدم و حضور این عزیزان را در قطب صنعتی کشور گرامی داشتند.
احد بهشتی اصل با معرفی دانشگاه و قدمت این دانشگاه کهن، دانشگاه فنی و حرفه ای را به تاسیس دارالفنون ارتباط دادند و مهارت آموزی در کنار علم را بسیار مفید و موثر دانستند. ایشان در ادامه صحبت های خود با اشاره به اینکه شهر تبریز (آذربایجان) مهد و مادر صنایع کشور مخصوصا ساخت و تولید است فرمود کارخانجاتی مثل تراکتورسازی، ماشین سازی و... واقعا نعمت بزرگی برای کشور می باشند. در ادامه این نشست دکتر الیاس حدادی دبیر کارگروه تخصصی رشته ساخت و تولید به ارائه عملکردی از این کارگروه تخصصی به حاضرین در جلسه گزارش دادند و این جلسه با بررسی مسائل درباره این رشته و ادامه روند این کارگروه خاتمه یافت.
  • در دوشنبه 15 بهمن 1397
  • در دوشنبه 15 بهمن 1397