تاریخ : دوشنبه 15 بهمن 1397

اولین نشست مدیریتی مجامع کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه فنی و حرفه ای کشور

به گزارش روابط عمومی، دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای به میزبانی دانشکده فنی و حرفه ای شهید باهنر شیراز برگزار می کند. اولین نشست مدیریتی مجامع کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه فنی و حرفه ای از 14 لغایت 17 بهمن ماه 1397 که ویژه کارشناسان، دبیران و نائب کانون های دانشجویی است. در این نشست دانشجویی آقایان میر پویا حسینی دبیر انجمن علمی برق و کامپیوتر و دبیر کانون هلال احمر و سینا مرادی دبیر کانون قرآن و عترت به نمایندگی از طرف دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در این جمع حضور دارند. دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برای این دانشجویان برتر علمی آرزوی موفقیت دارد.
  • در دوشنبه 15 بهمن 1397