تاریخ : چهارشنبه 17 بهمن 1397

مراسم سوگواری ویژه ایام فاطمیه در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، مراسم ویژه ایام فاطمیه با حضور هیات رئیسه و حضور پرشور اساتید، همکاران و دانشجویان در نمازخانه مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای استان با سخنرانی دانشمند فرهیخته حجت الاسلام طالبی برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام طالبی درباره فضیلت اخلاقی، معنوی حضرت فاطمه زهرا (س) مطالبی را بیان نمودند و ایشان با اشاره به اینکه صدیقه طاهره (س) یک زن معمولی نبوده است فرمود: حضرت فاطمه زهرا (س) یک انسان به تمام معنا و نسخه انسانیت بود او موجودی ملکوتی که در عالم به صورت انسان ظاهره شده است. حجت الاسلام طالبی فرمود: فاطمه زهرا (س) زنی بود که تمام خاصه های دنیا در اوست، حضرت فاطمه زهرا(س) با همه خصایص و با آن مقام شامخ پشت امام علی (ع) مثل کوه ایستاد و تا زنده بود در همه مراحل زندگی با تمام وجود از مقام ولایت دفاع کرد. در ادامه این مراسم حاضرین به عزاداری پرداختند و از حاضرین در این مراسم با صبحانه پذیرایی به عمل آمد.
  • در چهارشنبه 17 بهمن 1397