تاریخ : پنجشنبه 25 بهمن 1397

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان : میانه در همدلی و وحدت بین مسئولین در استان ما زبانزد است

جلسه ی رؤسای دانشکده های فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با حضور آقای دکتر بهشتی اصل؛ ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای استان، آقای فتاح؛ معاون محترم اداری و مالی دانشگاه و رؤسای دانشکده های فنی و حرفه ای شهرستان های استان به میزبانی دانشکده فنی و حرفه ای میانه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، مسئولان ارشد شهرستان میانه از جمله حجت الاسلام محمدی؛ امام جمعه محترم میانه،دکتر مشایخی؛معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه،آقایان دکتر شیویاری و دکتر فرمند؛ نمایندگان مردم میانه در مجلس شورای اسلامی،مهندس میرزایی؛شهردار ، مهندس حسینخانی؛ رئیس شورای اسلامی شهرمیانه و آقای فیاض پور؛مدیرعامل تعاونی مسکن گلشهر شهرک ساحلی میهمانان ویژه جلسه رؤسای دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای بودند.
در ابتدای جلسه دکتر کریمی؛ رئیس دانشکده فنی و حرفه ای میانه ضمن خیرمقدم گویی به میهمانان، گزارشی از وضعیت دانشکده فنی و حرفه ای میانه و اقدامات انجام شده در طول یکسال گذشته ارائه کرد. وی با اشاره به اعطای زمینی به مساحت 6300 مترمربع به ارزش بیش از 40 میلیارد ریال به دانشکده فنی و حرفه ای میانه توسط شهرداری و خیرین شهرستان میانه،از همکاری و تعامل خوب مسئولین شهرستانی قدردانی و تشکر کرد.
رئیس دانشکده فنی و حرفه ای میانه از اقدامات ارزشمند  آقای دکتر بهشتی؛ ریاست جدید دانشگاه فنی و حرفه ای استان در مدت کمی که قبول مسئولیت نموده اند تقدیر کرد و افزود: رویکرد توسعه محور و نگاه ویژه به آموزشکده ها و دانشکده های شهرستان های استان،تشکیل کمیته های استانی و کارهای مهم فرهنگی را می توان  از جمله اقدامات ارزنده ی آقای دکتر بهشتی برشمرد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی؛ امام جمعه محبوب میانه در این جلسه ضمن قدردانی از همکاری خوب شورای شهر و شهرداری میانه در راستای اختصاص زمین به دانشکده فنی و حرفه ای میانه، از خیرین شهرستان نیز به خاطر تأمین مالی اعتبار مورد نیاز جهت تملک زمین تشکر نمود.
امام جمعه میانه با اعلام اینکه مسئولین شهرستان قدم های خوبی در جهت توسعه دانشکده میانه برداشته اند و اکنون انتظار داریم مسئولان محترم دانشگاه فنی و حرفه ای در استان و سازمان مرکزی نیز قدم هایی بردارند که اولین قدم می تواند کلنگ زنی جهت  شروع پروژه ساختمان دانشگاه باشد که البته مسئولین شهرستان با تمام توان در این زمینه هم حمایت های لازم را انجام خواهند داد.
 معاونت استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه با اشاره به اختصاص زمین به دانشکده فنی و حرفه ای میانه اعلام کرد: سه میلیارد ریال از محل اعتبارات عمرانی شهرستان در بودجه سال 98 برای آغاز عملیات اجرایی دانشکده فنی و حرفه ای پسران میانه اعتبار تخصیص خواهد یافت. وی با اشاره به اینکه برای احداث این دانشکده در تامین زمین مشکل داشتیم که این مشکل رفع شد اضافه کرد: در این شهرستان برای ایجاد آموزشکده در تمامی زمینه ها ظرفیت لازم فراهم است.
فرماندار میانه با اشاره به گرایش دانش آموزان شهرستان به تحصیل در رشته های فنی و حرفه ای که 20 درصد بیشتر از میانگین کشوری  است، بر ضرورت تاسیس آموزشکده فنی و حرفه ای دخترانه در میانه تاکید کرده افزود: به لحاظ گرایش بیشتر دانش آموزان همچنین دختران در هنرستانهای فنی و حرفه ای از مسئولین مربوطه استانی انتظار داریم که شروع احداث دانشکده فنی و حرفه ای دختران را در اولویت قرار دهند زیرا تنها شهرستانی هستیم در استان که علی رغم وجود دانشکده پسرانه، دانشکده دخترانه نداریم.
 رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان در این جلسه با بیان اینکه ماموریت دانشگاه فنی و حرفه ای مأموریتی متفاوت از سایر دانشگاههاست افزود: بنابر تاکید مقام معظم رهبری، دولت و وزارت علوم، حرکت دانشگاهها تنها در مسیر دانش مورد قبول نبوده و دانشگاهها باید در مسیر مهارت محوری و فن آوری حرکت کرده و به سمت دانش هایی بروند که منجر به کار و کارآفرینی گردند.
دکتر بهشتی اصل به زبانزد بودن شهرستان میانه در همدلی و وحدت بین مسئولین اشاره کرده گفت: میانه تنها شهری در استان است که شورای دانشگاهها را تشکیل داده و شهری وحدت گرا و همگرا در راستای توسعه بشری است.
وی از تلاش استان برای در اولویت قرار دادن  کلنگ زنی و شروع عملیات اجرایی دانشکده فنی و حرفه ای پسرانه در اسرع وقت خبر داده گفت: شهرستان میانه می تواند قطب توسعه در آموزش های فنی و حرفه ای باشد زیرا وجود کارخانجات و کارگاههای تولیدی و صنعتی و صنعتگرا بودن دانشگاه فنی و حرفه ای پسران در این شهرستان موید این مطلب است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان در پایان با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه ما به علم نیاز داریم اما به پنجه های کارآمد هم در کنار آن احتیاج داریم افزود: منظور از واژه مقدس پنجه های کارآمد فارغ التحصیلان دانشگاههای فنی و حرفه ای است که امیدواریم بتوانیم در بسط و توسعه چنین دانشگاههایی گام های بلندتر برداریم.
نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه بر ضرورت ایجاد دانشکده فنی و حرفه ای دختران تاکید کرده افزود: انجام این کار برای بانوانی که به دنبال اشتغال و ارتقای کیفی زندگی خود هستند لازم و ضروری است.
یعقوب شیویاری خواستار اقدام عملی در راستای توسعه و افزایش دانشکده های فنی و حرفه ای در شهرستان میانه برای ترسیم آینده ای روشن و رفع مشکل بیکاری در شهرستان شد.

• در پنجشنبه 25 بهمن 1397
  • در پنجشنبه 25 بهمن 1397