تاریخ : شنبه 27 ارديبهشت 1393

تکذیب تبدیل دانشگاه فنی وحرفه ای به مهارتکده و...

روابط عمومی دانشگاه :همه ي برنامه هاي كلان وسرنوشت ساز در خصوص دانشگاه قطعاً با صبر وكار كارشناسي وتجميع نظرات متخصصين صاحب نظر و در نهايت با در نظر گرفتن منافع دانشجويان عزيزواساتيدمحترم صورت خواهدگرفت.

اطلاعيه

بسمه تعالي

بدين وسيله به اطلاع تمامي دانشجويان عزيز و مدرسين و كاركنان گرامي دانشگاه مي‌رساند اخيراً شايعات فراواني در خصوص تبديل دانشگاه فني و حرفه اي به مهارتكده در بين دانشجويان و نيز در برخي سايت ها به صورت كذب مطرح گرديده است كه باعث تشويش اذهان و بروز برخي نگراني‌ها شده است.

لذا اين دانشگاه موضوع تبديل دانشگاه  به مهارتكده و... هر عنوان ديگري كه از هر حيث باعث تضعيف دانشگاه  و جايگاه دانشجويان  و اساتيد  محترم گردد را قوياً رد مي نمايد وخاطر نشان مي سازد همه ي برنامه هاي كلان وسرنوشت ساز در خصوص دانشگاه قطعاً با صبر وكار كارشناسي وتجميع نظرات متخصصين صاحب نظر و در نهايت با در نظر گرفتن منافع دانشجويان عزيزواساتيدمحترم صورت خواهدگرفت.
توفيق روزافزون شماراازخداوندمتعال خواستاريم
                                                                                                                            روابط عمومي دانشگاه فني و حرفه اي