تاریخ : دوشنبه 29 بهمن 1397

همگام با اقشار مختلف مردم شهید پرور تبریزاساتید و همکاران و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به مناسبت قیام 29 بهمن تبریز با مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی، روز 29 بهمن 1356 که مصادف با چهلم فاجعه مردم قم در 19 دی ماه بود در بسیاری از شهرها یاد و خاطره شهدای فاجعه مردم قم برگزار شد که در تبریز در مسجد قزللی تجمع صورت گرفت. در این تجمع جوان غیرتمند تبریزی به نام محمد تجلا از پاره کردن اعلامیه و سخنان توهین آمیز با رئیس کلانتری آن زمان درگیر و به دست ایشان شهید شد این فاجعه جرقه ای بود تا مردم شهید پرور تبریز در روز 29 بهمن ماه 1356 قیام  کنند. که هر ساله به همین مناسبت مردم ولایت مدار و شهید پرور آذربایجان شرقی (تبریز قهرمان) روز 29 بهمن ماه با مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی) دیدار و بیعتی دوباره می بندند. امسال هم مثل سنوات گذشته بیش از 20 نفر از اساتید، همکاران و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در این دیدار حضور پیدا کرده اند. در این دیدار مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) خطاب به مردم تبریز قیام 29 بهمن مردم تبریز را یوم الله واقعی دانستند و جوانان تبریزی را در کشور نمونه خطاب نمودند.
واکنش جالب رهبر انقلاب به جوانی که در دیدار امروز خطاب به ایشان گفت به آذربایجان هم سفر کنید؛ رهبر انقلاب : دلم در آنجا {آذربایجان} است لکن جسمم آنجا نیست
  • در دوشنبه 29 بهمن 1397