تاریخ : سه شنبه 7 اسفند 1397

اولین حرکت علمی گام دوم انقلاب اسلامی در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی کلید خورد.

به گزارش روابط عمومی، با توجه به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در راستای گام دوم انقلاب و به مناسبت روز مهندس، همایش ارتباط صنعت و دانشگاه با رویکرد چالش ها و راهکارها برگزار شد.
در این نشست علمی بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در دیدار ستاد توسعه علوم شناختی فرموده بودند برای ادامه پر شتاب حرکت علمی، از جان مایه بگذارید و شب و روز نشناسید(جانبازی برای علم) که اگر از کاروان حرکت علمی دنیا عقب بمانیم دیگر به این کاروان نخواهیم رسید.در راستای فرمایشات و مطالبات حضرت امام خامنه ای (مد ظله العالی) با حضور و سخنرانی دکتر علیرضا تکلیفی (مدیر طرح های ویژه گروه مپنا) برگزار شد. در این مراسم ایشان به معرفی و عملکرد گروه مپنا در کشور و گام های اقدام شده در توسعه علمی کشور مطالیی را بیان نمودند و از دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان یک مجموعه علمی و عملی و دانشجویان را فناور و خودباور دانستند.
  • در سه شنبه 7 اسفند 1397