تاریخ : چهارشنبه 8 اسفند 1397

به مناسبت فرخنده روز میلاد فاطمه زهرا(س) از همکاران دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی، در این نشست صمیمی که هیئت رئیسه دانشگاه حضور داشتند...
به گزارش روابط عمومی، در این نشست صمیمی که هیئت رئیسه دانشگاه حضور داشتند سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان ضمن تبریک ایام میلاد پربرکت حضرت فاطمه زهرا(س) از تلاش های خستگی ناپذیر همکاران محترم در مجموعه تقدیر و تشکر نموده و به جایگاه اصلی و وحدت رویه در تمامی امور دانشگاه اشاره نمودند و با اشاره به  انتخاب نماینده بانوان در سطح استان جهت پیگیری مطالبات همکاران محترم بانوان ذکر نمودند. در خاتمه این نشست صمیمی همکاران محترم شاغل در قسمت های مختلف دانشگاه از جناب آقای احد بهشتی اصل و معاونین محترم قدردانی نمودند. لازم بذکر است در پایان این نشست سرپرست دانشگاه یک شاخه گل همراه با تابلویی از دست ساخته های دانشجویان به رسم یادبود اهدا نمودند.
  • در چهارشنبه 8 اسفند 1397
  • در چهارشنبه 8 اسفند 1397