تاریخ : چهارشنبه 8 اسفند 1397

شروع همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با مجموعه بزرگ هافمن

به گزارش روابط عمومی، به دنبال همکاری ها، تعاملات وارتباطات بین صنعت و دانشگاه و عملی نمودن این واژه مهم وانتخاب شایسته مدیر عامل محترم هافمن به عنوان مدیر شایسته ملی ایران ، رئیس محترم اداره پژوهش و فناوری و همکاران محترم اداره ارتباط با صنعت و روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در یک نشست صمیمی در مجموعه هافمن از نزدیک با جناب آقای حمیدیه مدیر عامل مجموعه هافمن دیدار نمودند.
در این نشست جناب آقای سعیدی ضمن معرفی دانشگاه فنی و حرفه ای به دانش فنی، علمی و مهارتی اساتید و دانشجویان این دانشگاه پرداختند. جناب حمیدیه ضمن استقبال از این دانشگاه و حضور در دانشگاه فنی و حرفه ای خبر دادند؛ ایشان فرمودند امید داریم تعامل و همکاری بهتری با این مجموعه توانمند علمی و مهارتی داشته باشیم. لازم بذکر است مجموعه هافمن تولید کننده درب و پنجره پی وی سی ومستقر در شهرک سرمایه گذاری خارجی استان آذربایجان شرقی دارای پرسنلی بیش از 180 نفر و از ماشین آلات و تجهیزات آلمانی و اتریشی بهره می برد و تمامی مواد خام خود را از پتروشیمی ایران-تبریز استفاده می کند و از برندهای مطرح می باشد. در خاتمه این نشست ضمن بازدید از خط تولید این مجموعه ارزشمند جناب آقای دکتر سعیدی ضمن ابلاغ خداقوت ریاست و هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای استان، لوحی از طرف احد بهشتی اصل توسط رئیس اداره پژوهش و فناوری با عنوان تبریک مدیر شایسته ملی ایران به مدیر عامل هافمن اهدا نمودند.

• در چهارشنبه 8 اسفند 1397
  • در چهارشنبه 8 اسفند 1397