تاریخ : دوشنبه 29 ارديبهشت 1393

بازديد مشاورين دانشگاه فني و حرفه اي از مراكز تابعه استان آذربایجان شرقی

بازديد مشاورين دانشگاه فني و حرفه اي از مراكز تابعه استان آذربایجان شرقی مشاورين دانشگاه فني و حرفه اي در حوزه هاي اداري و مالي ،حقوقي ،آموزشی و پژوهشي ،دانشجویی وفرهنگی از دانشكده و آموزشكده هاي فنی وحرفه ای استان آذربایجان شرقی بازديد بعمل آوردند .

در اين بازديد آقایان دکترضرغام ودکترفتحی نژادمشاورین رييس دانشگاه حضور داشتند كه از نزديك در جريان مسايل و مشكلات بخش هاي مختلف دانشكده و آموزشكده هاي شماره یک ،دو،دختران الزهرا(س) ،اهر،سراب،مراغه پسران ودختران ومیانه قرار گرفتند .

در جريان اين ديدار استادان ،دانشجويان و كاركنان به بيان ديدگاه ها و ضرورت رفع مشكلات مراكز در حوزه هاي مختلف از جمله فضاي رفاهي ،امكانات نرم افزاري و سخت افزاري ، كمبود امكانات آزمايشگاهي و كارگاهي ،كمبود استادان مجرب ،ضرورت اصلاح برخي از سرفصل هاي درسي ،كمبود بودجه ،ضرورت توسعه امكانات دانشگاهي پرداختند .

گفتني است برنامه بازديد از مراكز تابعه سراسر كشور با هدف بررسي مشكلات در جهت ارتقاي كيفي دانشگاه فني و حرفه اي می باشد.

• در دوشنبه 29 ارديبهشت 1393