تاریخ : چهارشنبه 15 اسفند 1397

نشست صمیمی یک روزه دبیران انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

احد بهشتی اصل: تشکیل فعالیت انجمن های علمی دانشجویی در رشته های مختلف در تمامی دانشکده های استان باعث شور، نشاط، اشتیاق و حرکت علمی می شود

به گزارش روابط عمومی، سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان در این نشست صمیمی ضمن خیرمقدم به دانشجویان فعال در انجمن های علمی, دانشجویان را در مجموعه های دانشگاهی موتور محرکه عنوان نمودند و هنر را سرمایه اصلی دانستند و بیان نمودند هنر است که به همه زمینه ها معنی و زیبایی میبخشد. ایشان با اشاره به فعالیت انجمن‌ های علمی در رشته های مختلف را زمینه ای برای حضور در جامعه صنعتی بیان نمودند. تشکیل فعالیت انجمن های علمی دانشجویی در رشته های مختلف در تمامی دانشکده های استان باعث شور، نشاط، اشتیاق و حرکت علمی می شود. در ادامه معاون دانشجویی و فرهنگی در این نشست ضمن خیر مقدم به همکاران محترم و دانشجویان امید به آینده در جمع دانشگاهیان حرکت به سری پیشرفت در جامعه عنوان نمودند. معاون آموزشی، پژوهشی و فناوری در این دیدار صمیمی با اشاره به درس پروژه در بین کلاس های آموزشی دانشگاهی به دست ساخته ها و پروژه های دانشجویان با کمک اساتید محترم اشاره کردند. در این دیدار رئیس اداره فرهنگی با اشاره به شکل گیری انجمن های علمی، نحوه انتخابات و حضور دانشجویان در تشکل های دانشجویی (شورای صنفی، بسیج دانشجویی، کانون های فرهنگی و هنری، انجمن اسلامی، انجمن های علمی و... ) اشاره کردند.
  • در چهارشنبه 15 اسفند 1397