تاریخ : چهارشنبه 28 فروردين 1398

اطلاعیه طراحی پوستر" هفته سراهای دانشجویی سال 98"

به اطلاع می رساند صندوق رفاه دانشجویان به منظور بهره‌مندی از حضور دانشجویان هنرمند و خلاق و همچنین طرح های نو، "طراحی پوستر هفته سراهای دانشجویی سال 98 " را با اعلام فراخوان عمومی و دعوت از دانشجویان هنرمند به شکل مسابقه برگزار می نماید. نوآوری، خلاقیت، زیبایی‌های بصری و تکیه بر نمادهای ایرانی- اسلامی و همین طور استفاده از شاخصه‌های دانشجویی و سراهای دانشجویی از ملاک های اصلی پوستر خواهد بود.
شرایط مسابقه:
شرکت برای تمامی دانشجویان آزاد است.
هر دانشجو می تواند حداکثر 3 اثر به دبیرخانه ارسال نماید.
آثار در ابعاد 70*70 با کیفیت dpi 377 و در قالب jpg ارسال گردند.
چنانچه طرح پیشنهادی از منابع یا تصاویر خاصی الهام و یا استخراج شده باشد در این خصوص توضیح کامل ارائه گردد.
در کلیه آثار باید متن زیر قید گردد:
1. هفته سراهای دانشجویی گرامی باد
2. هفتم الی سیزدهم اردیبهشت 98
(سایر اطلاعات پوستر پس از تایید نهایی آن اضافه خواهد شد)
صندوق رفاه دانشجویان از اثر منتخب در تابلوهای دانشگاه‌ها و سراهای دانشجویی سراسر کشور استفاده خواهد کرد و تقاضای حضور در مسابقه به منزله قبول شرایط فوق از سوی هنرمند خواهد بود.
مهلت ارسال آثار:
مهلت ارسال آثارحداکثر تا تاریخ 1398/02/01 بوده و باید به آدرس tvu.daneshjo@gmail.com ارسال گردد. به اثر منتخب مبلغ 20،000،000 ریال به عنوان جایزه تعلق خواهد گرفت و لوح افتخار توسط صندوق رفاه دانشجویان به هنرمند اهدا می‌شود. به 2 نفر بعدی ضمن اهداء لوح تقدیر جوایزی به رسم یادبود تقدیم می گردد.

• در چهارشنبه 28 فروردين 1398
  • در چهارشنبه 28 فروردين 1398