تاریخ : سه شنبه 3 ارديبهشت 1398

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، کارگاه آموزشی نشاط جوانی به مناسبت هفته جوان، روز دوشنبه دوم اردیبهشت ماه در سالن دانش دانشکده فنی و حرفه ای تبریز برگزار شد.
این کارگاه یکروزه که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و سخنرانی سرکار خانم ناصری، مدرس و روانشناس مرکز بهداشت تبریز دایر گردیده بود با حضور و استقبال چشگیر اساتید، کارکنان و دانشجویان رشته های مختلف همراه بود. سرکار خانم ناصری در این نشست با تشریح ویژگیهای جوان موفق و علل ناکامی ها و مشکلات روحی و روانی جوانان به تبیین ضرورت مقابله علمی و منطقی با این مشکلات پرداختند. در ادامه، آقای دکتر احد بهشتی اصل، رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی ضمن تقدیر و تشکر از بانیان، سخنران و حاضرین در جلسه به موفقیت ها و پیشرفت های علمی دانشگاه فنی و حرفه ای استان که با اتکاء به توان دانشجویان جوان، کارآمد و مهارت محور دانشگاه بدست آمده اشاره و با اهدای لوح تقدیر و هدایا از برخی از این دانشجویان و نیز کارکنان مرکز بهداشت دانشگاه قدردانی کردند.
  • در سه شنبه 3 ارديبهشت 1398