تاریخ : چهارشنبه 4 ارديبهشت 1398

دکتر کریمی: دانش آموزان شاغل به تحصیل در رشته های نظری هم می توانند از امسال وارد دانشگاه فنی و حرفه ای شوند

رئیس دانشکده فنی و حرفه ای میانه از تغییر زمان برگزاری آزمون های کاردانی و کاردانی به کارشناسی توسط سازمان سنجش آموزش کشور خبر داد.
دکتر کریمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شهرمیانه با اشاره به تغییر زمان برگزاری آزمون های کاردانی و کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 98 اظهار داشت: متقاضیان ثبت نام و انتخاب رشته برای شرکت در این آزمون ها از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش به آدرس sanjesh.org، از تاریخ 98/02/22 الی 98/02/28 برای کاردانی و از تاریخ 98/02/10 لغایت 98/02/16 برای کاردانی به کارشناسی به سایت سنجش مراجعه کنند. وی افزود: در برخی رشته ها پذیرش از طریق آزمون و برخی رشته های  تحصیلی دیگر، پذیرش صرفا براساس سوابق تحصیلی خواهد بود که لازم به توضیح است که آزمون رشته هایی که پذیرش آنها (با آزمون) صورت می گیرد در روز جمعه مورخ 98/05/11 برگزار خواهد شد.

رئیس دانشکده فنی و حرفه ای میانه گفت: دانشکده فنی و حرفه ای میانه امسال در رشته های متالوژی و مکانیک خودرو در مقطع کاردانی و حسابداری، مهندسی کامپیوتر-نرم افزار و مهندسی مکانیک خودرو در مقطع کارشناسی ناپیوسته در دو نیمسال مهر و بهمن دانشجو پذیرش خواهد کرد.
وی خاطر نشان کرد: 90 درصد ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشکده فنی و حرفه ای میانه در دوره های روزانه صورت می گیرد که تحصیل دانشجویان در این دوره ها به صورت رایگان بوده و هزینه های تحصیل بر عهده دولت می باشد. دکتر کریمی با تاکید بر اینکه اولویت اصلی دانشکده فنی و حرفه ای میانه جذب دانشجویان بومی شهرستان می باشد اعلام کرد: لازم است دانش آموزان میانه ای در زمان انتخاب رشته ها توجه داشته باشند که اولویت اول آنها در رشته هایی که در دانشکده دولتی فنی و حرفه ای میانه دایر است شهر خودشان را انتخاب نمایند و از مزایای بومی بودن و تحصیل در دانشگاه دولتی به صورت همزمان بهره مند شوند.
دکتر کریمی گفت: پذیرش دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه ای امسال تفاوت مهم دیگری با سال های قبل دارد که به موجب آن دانش آموزان مقطع متوسطه در رشته های نظری(ریاضی و فیزیک، تجربی و انسانی) هم می توانند وارد دانشگاه فنی و حرفه ای شوند و از مزایای تحصیل دانشگاه بهره مند گردند.

• در چهارشنبه 4 ارديبهشت 1398
  • در چهارشنبه 4 ارديبهشت 1398