تاریخ : شنبه 7 ارديبهشت 1398

برگزاری کارگاه آموزشی کارآفرینی در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، کارگاه آموزشی کارآفرینی با همکاری کانون دانشجویی کار آفرینی و معاونت های آموزش، پژوهش و فناوری و دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و با حضور اساتید و دانشجویان دانشکده ها و آموزشکده های استان آذربایجان شرقی، در سالن بینش دانشکده فنی و حرفه ای تبریز برگزار شد.
دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان، هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را هدایت دانشجویان به ایجاد اشتغال حین تحصیل و حضور در دنیای واقعی کار اعلام کرد. ایشان همچنین اظهار داشتند: در این کارگاه از اساتیدی دعوت به عمل آمده است که قادر باشند در پایان کارگاه، دانشجویان را به مشارکت در کسب و کارهای زود بازده ترغیب نموده و دانشجویان علاقمند به اشتغال را به همکاری دعوت نمایند. در ابتدای این کارگاه، آقای دکتر امیر زاده، عضو کمیته پژوهشی استان، سخنرانی خود را با عنوان هنر و جسارت، کار آفرینی دانشجویی، آغاز نمود و  ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت های ساخت مدارس سبز توسط دانشجویان دانشکده تبریز در استان سیستان و بلوچستان، از دانشجویان علاقمند برای همکاری بیشتر در زمینه طراحی، ساخت و اجرای پروژه های ساختمانی در سراسر کشور، با مشارکت بنیاد خیریه برین دعوت به همکاری نمود. سپس جناب مهندس روح الله بابازاده به عنوان دومین سخنران، به تبیین ساز و کارهای تجارت و کسب و کار پرداختند. این کارگاه آموزشی با ارائه گزارشی از مشارکت دانشجویان در ساخت پروژه مدارس سبز در استانهای محروم ادامه یافت و سپس یکی از دانشجویان به توضیح نحوه تاسیس شرکت خدماتی با همکاری تعدادی از همکلاسی های خود پرداخته و از دانشجویان علاقمند به کار دعوت کرد تا با پیوستن به این شرکت، ضمن کسب درآمد حین تحصیل، به تقویت و تداوم آن کمک نمایند. بخش نهایی کارگاه آموزشی کارآفرینی، به معرفی شیوه فروش مستقیم اختصاص یافت و استاد حسن عمید فر ضمن ارائه مقدمه ای بر این نوع شیوه کسب و کار، با معرفی مرکز جذب و آموزش تجاری سازی محصول از دانشجویان خواست تا با مراجعه به این مرکز قابلیت های خود را در زمینه فروش مستقیم محصول، بدون نیاز به سرمایه گذاری یا تاسیس شرکت یا موسسه ای خاص، افزایش دهند.

• در شنبه 7 ارديبهشت 1398