تاریخ : يکشنبه 15 ارديبهشت 1398

پیام ریاست دانشگاه فنی و حرفه ­ای به مناسبت آغاز هفته آموزش و گرامی­داشت روز معلم

یکی از برجسته ­ترین شئون الهی مقوله تعلیم و تعلم است. رسالت پیامبران و پیشوایان دینی در طول تاریخ هدایت مردم به سوی راه کمال و دعوت آنان به فراگیری و آموختن و تأمل و تدبر در نشانه ­های مخلوق خداوند بوده است. معلمان و استادان مصداق رهروان راه انبیا هستند و به عنوان یکی از ارکان توسعة علمی کشور در شکل­ گیری شخصیت علمی و فرهنگی دانشجویان نقشی ماندگار دارند.

یکی از برجسته ­ترین شئون الهی مقوله تعلیم و تعلم است. رسالت پیامبران و پیشوایان دینی در طول تاریخ هدایت مردم به سوی راه کمال و دعوت آنان به فراگیری و آموختن و تأمل و تدبر در نشانه ­های مخلوق خداوند بوده است. معلمان و استادان مصداق رهروان راه انبیا هستند و به عنوان یکی از ارکان توسعه علمی کشور در شکل­ گیری شخصیت علمی و فرهنگی دانشجویان نقشی ماندگار دارند.

در جمع ره­پویان راه انبیا، جایگاه ویژه استادان دانشگاه فنی و حرفه­ ای، از آن جهت که بر علم و عمل، توأمان، تأکید داشته و جوانان دانشجو را با برای حضور فعال و هدفمند در عرصه اشتغال­ زایی و کارآفرینی رهنمون می­ شوند، بر کسی پوشیده نیست. اهتمام ایشان بر تعلیم دلسوزانه و انتقال مهارت و تجربه به نسل جوانِ جویای شغل و حرفه و درآمد ارزش مضاعفی برای این قشر محسوب می­ گردد.

اینجانب که خود برخاسته از جمع معلمان این جامعه ­ام، بر خود لازم می­دانم ضمن گرامی­داشت یاد و خاطره استاد فقید شهید، مرتضی مطهری، هفته آموزش و روز و ایام بزرگداشت مقام شامخ معلم را به وجود پرتوافشان همکارانم در سراسر ایران، به­ ویژه استادان، مدرسان و مربیان دانشگاه فنی و حرفه ­ای تبریک و شادباش عرض نموده و از زحمات بی­ شائبه ایشان در تعلیم و آموزش دانشجویان عزیز فنی و حرفه ­ای قدردانی نمایم. از خداوند منان صحت جسم، آرامش روان و پویایی اندیشه برای همگان مسئلت دارم.

• در يکشنبه 15 ارديبهشت 1398