تاریخ : سه شنبه 28 شهريور 1391

رئیس سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور

خلاء نظام آموزش عالی کشور، تربیت نیروی کار ماهر است

رئیس سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: درحال حاضر خلاء نظام آموزش عالی کشور، تربیت تکنسین نیروی کار ماهر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، سهراب رضایی در دیدار روسا، کارکنان، اساتید و اعضای هیات علمی دانشکده های فنی و حرفه ای استان با امام جمعه تبریز با اشاره به این که در دنیا 80 درصد کارهای اجرایی برعهده نیروی کار متخصص است، گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در راستای نیل به این مهم بوجود آمده و می تواند اقتصاد کشور را تحت تاثیر قرار دهد.

وی افزود: در رشته های فنی، دروس عملی و کاربردی ارائه می شود که دانشجویان را هم از لحاظ تئوری و هم اجرایی مجهز می کند.

وی مدرک گرایی را معضل دیگری برشمرد و اظهار کرد: درکشور ما بنا به سیاست های ناسنجیده تب مدرک گرایی افزایش یافته که دانشگاه ها هم با اختصاص ظرفیت به کسب مدارج بالا، براین امر دامن می زنند.

رضایی اجرای طرح تفکیک جنسیت را ویژگی بارز این دانشگاه ها عنوان کرد و افزود: این مورد می تواند الگویی مناسب برای دیگر دانشگاه ها و مراکز آموزشی در جهت اسلامی سازی دانشگاه ها باشد.

رئیس سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با تاکید بر پتانسیل این دانشگاه برای تربیت نیروی کار فنی، گفت: امسال توانستیم مقام برتر در تولید علم و دانش را کسب کنیم و برآنیم این یافته های علمی را در داخل کشور به دستاوردهای عملی تبدیل کنیم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای باید جولانگاه بخش خصوصی باشد، گفت: لازم است ارتباط بین صنعت، بخش خصوصی و دانشگاه هرچه بهتر و بیشتر شود.

رضایی افزود: داشتن 7 دانشکده برای استان آذربایجان شرقی کم است و باید ظرفیت تعداد دانشجویان، رشته ها و مراکز آموزشی افزایش یابد.

منبع خبری : خبرگزاری ایسنا  استان آذربایجان شرقی
  • در سه شنبه 28 شهريور 1391