تاریخ : يکشنبه 11 خرداد 1393

درآستانه سالگردحضرت امام خمینی(ره)

تجديد ميثاق دانشگاهيان فني و حرفه اي با آرمان هاي امام خميني (ره)/تجديد ميثاق دانشگاهيان باشعار" امام ،جوانان و دانشگاهيان ،اميد هاي حماسه آفرين "/حضوروسخنرانی سید احمد خاتمی و حسینی بوشهری در تبریز

درآستانه سالگردحضرت امام خمینی(ره) صورت گرفت :

تجديد ميثاق دانشگاهيان فني و حرفه اي با آرمان هاي امام خميني (ره)

به گزارش روابط عمومي اساتيد، دانشجويان و مسوولان دانشگاه هاي فني و حرفه اي در سراسر كشور روز چهارم خرداد، همزمان با سالروز شهادت امام موسي كاظم (ع) با حضور در مرقد مطهر امام خميني (ره) با آرمان هاي ايشان تجديد ميثاق كردند.
جامعه دانشگاهي فني و حرفه اي كشور، همچون گذشته با صلابت و استوار گام برداشته و با بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران، رهبر فرزانه انقلاب و آرمان هاي مقدس انقلاب اسلامي تجديد بيعت كردند.
اين مراسم با حضور بر شكوه اساتيد فرهيخته دانشجويان آگاه و كاركنان خدوم دانشگاه فني و حرفه اي يكشنبه چهارم خردادماه 1393 ساعت 11 صبح در حرم مطهر امام خميني (ره) برگزار شد.

دوازدهم خرداد برگزار مي گردد :

تجديد ميثاق دانشگاهيان با شعار " امام ،جوانان و دانشگاهيان ،اميد هاي حماسه آفرين "

وزارت علوم ،تحقيقات و فناوري در نامه اي برنامه تجديد ميثاق دانشگاهيان با آرمان هاي حضرت امام خميني (ره) را اعلام كرد .

اين مراسم با شعار  " امام ،جوانان و دانشگاهيان ،اميد هاي حماسه آفرين " روز دوازدهم خرداد ماه ،ساعت 9:30 صبح در حرم مطهر برگزار خواهد شد .

همزمان باسالگردارتحال حضرت امام خمینی(ره)

سخنرانی سید احمد خاتمی و حسینی بوشهری در تبریز

حجت الاسلام والمسلمین حسینی بوشهری و سید احمد خاتمی برای سخنرانی در مراسمات ویژه 14 و 15 خرداد به تبریز سفر می کنند.

مراسم ویژه 14 خرداد، با سخنرانی آیت الله حسینی بوشهری مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور درمصلی امام خمینی(ره) تبریزبرگزارمی شود.

همچنین در ادامه برگزاری مراسمات ویژه این ایام، مراسم ویژه ای نیز به مناسبت سالگرد 15 خردادماه با سخنرانی آیت الله سید احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران در مصلای امام خمینی(ره) تبریزبرقرارخواهدشد.

گفتنی است؛ 30 هزار نفر از استان آذربایجان شرقی برای حضور در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی، بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی به تهران اعزام خواهند شد.

• در يکشنبه 11 خرداد 1393