تاریخ : دوشنبه 23 ارديبهشت 1398

برگزاری جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، اولین جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در سال جدید مطابق روال گذشته در حضور دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه استان برگزار گردید.

در این جلسه، برگزاری انتخابات شورای مرکزیانجمن های علمی و کانون های فرهنگی و هنری دانشجویی دانشگاه، نحوه اجرای بازدیدهای آموزشی دانشجویان، اجرای طرح سیل های مهربانی به مناسبت هفته اطعام نیازمندان و اکرام ایتام همزمان با ولادت کریم اهل بیت، امام حسن مجتبی (ع)، برپایی مراسم پر فیض احیای شبهای قدر، گرامیداشت سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، شرکت در راهپیمایی باشکوه روز قدس و تشکیل کارگروه بررسی راهکارهای عملی بیانیه گام دوم انقلاب در دستور کار قرار داشتند که پس از بحث و بررسی، تمامی این موضوعات تصویب و نحوه اجرای آنها به کارگروه های فرهنگی و اجتماعی مراکز استان ارجاع گردید. در ابتدای این جلسه دکتر بهشتی اصل با تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی توفیقات بیشتر در این ماه پر فضلیت به توطئه های اخیر آمریکا و هم پیمانانش اشاره کرده و اظهار داشتند: تمامی اقدامات مغرضانه و تحریم های ظالمانه آمریکا و دنیای غرب بر خلاف تصور و باور آنها روحیه اتحاد و همبستگی را در بین مردم افزایش داده و رمز اصلی موفقیت های ما در تمامی عرصه ها بویژه کارهای فرهنگی، وفاق و وحدت کلمه می باشد. ایشان فعالیت ها و برنامه های فرهنگی را در رأس امور، اهداف و اقدامات دانشگاه برشمرده و گفتند: دانشگاه فنی و حرفه ای استان تمام تلاش خود را خواهد کرد تا چراغ امور فرهنگی در این محیط دانشجویی پرفروغ تر و ثمربخش تر از گذشته باشد. ایشان خاطر نشان کردند: تزریق روحیه نشاط، شادابی و امیدواری نیاز مبرم امروز جوانان و دانشجویان بوده و همه ما در ایجاد چنین فضایی مسئول هستیم. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان با اشاره به نتایج مسابقات فرهنگی، هنری و قرآنی این دانشگاه تلاش و برنامه ریزیبیشتر برای کسب نتایج بهتر را خواستار شدند. در ادامه این جلسه روسای مراکز استانی به تشریح فعالیت های فرهنگی و فوق برنامه مراکز پرداختند.

• در دوشنبه 23 ارديبهشت 1398
  • در سه شنبه 24 ارديبهشت 1398