تاریخ : يکشنبه 29 ارديبهشت 1398

برگزاری نوزدهمین جشنواره کارآفرینی دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، نوزدهمین جشنواره کارآفرینی دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه ای شماره 2 تبریز با حضور دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه استان و جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان در محل سالن شهریار این آموزشکده برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم مهندس جواد دخیلی، رئیس آموزشکده شماره 2 تبریز ضمن خیرمقدم و تشکر از حضور، همراهی و زحمات قابل تقدیر ریاست محترم دانشگاه، همکاران، عوامل اجرایی و دانشجویان مبتکر و خلاق آموزشکده شماره 2  تبریز در برپایی جشنواره کارآفرینی، در خصوص اهمیت کسب مهارتهای فنی جهت ورود به بازار کار سخن گفتند. دکتر بهشتی اصل نیز در این مراسم طی سخنانی با تشکر فراوان از زحمات ارزشمند ریاست آموزشکده فنی و حرفه ای شماره 2 تبریز و کلیه عوامل اجرایی این جشنواره پیشنهاد کردند جشنواره کارآفرینی بصورت استانی برگزار شود. ایشان با بیان اینکه دانشجویان موتور محرکه هر گونه تحول در دانشگاه هستند بر نقش مهارت و کاربلدی در رفع مشکل اشتغال تاکید نمودند. در ادامه این مراسم دکتر عباسزاده، دبیر جشنواره کارآفرینی گزارشی از روند فعالیتهای صورت گرفته در برگزاری جشنواره نوزدهم را ارائه کردند. همزمان با برگزاری جشنواره کارآفرینی نمایشگاهی از ابتکارات و کارهای ابداعی دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه ای شماره 2 تبریز دایر گردید که مورد بازدید حضار قرار گرفت.

• در يکشنبه 29 ارديبهشت 1398